Farebné smetisko Ideí

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ignor list

Zamilované pohľady, ruka v ruke, úsmev na perách a vlastný svet. Typické znaky zamilovanosti. Neriešite problémy, lebo v tom čase ani o žiadnych neviete. Veríte, že to bude váš posledný a myslíte si, že ste najšťastnejší na svete.

Z omylu vás vyvedie možno prvé odhalené klamstvo, vydieranie, či v neposlednom rade facka. Stále si myslíte, že má zlé obdobie, možno ho to prejde, to bude dobré. Veríte v to ako najdlhšie môžete, až bum....už sa to viac nedá. Kontrola kde ste, s kým ste, prečo ste, ako ste dvadsaťštyri hodín denne. Prvé pokusy vydierania, ak ma necháš tak....nočné telefonáty, že nevládze žiť a stojí na moste, či pokusy dať do seba čo najviac rozličných liekov. Kladiete si otázku kde ste urobili chybu a prečo ste to s ním ,,ťahali“ tak dlho. Mala som to nechať zájsť tak ďaleko? Mala som sa nechať vydierať? Bola som až príliš naivná?

 Tieto otázky som si kládla mesiace pokiaľ som neodhalila, že sa mi nabúral do môjho NB. Vedel čo robím, s kým si píšem, kam mám ísť,  ako sa cítim, jednoducho žil môj život cez obrazovku svojho počítača. V tom momente skončili výčitky a prišlo sklamanie, ako som mohla tomuto človeku veriť? Plač, slzy a búchanie hlavy o stôl, že som bola sprostá a naivná. Aj napriek tomu som mu s odstupom času napísala sms na narodeniny, či meniny. Snažila sa zaujímať o to ako žije, len škoda, že už nebolo o koho sa zaujímať. Vymazal ma so svojho života, vykašľal sa na školu, zmenil sa na nepoznanie a vraj má plno nových výziev.

Ja som dnes už takmer rok šťastne zamilovaná a nikdy som neľutovala nič čo som urobila, lebo vždy som sa snažila urobiť to, čo som si myslela že je v danej chvíli správne. Mám úžasného priateľa,  ktorý pri mne stojí a ktorého nechcem meniť, len jediné čo ma mrzí je fakt, ako rýchlo sa dá dostať do ignor listu niekedy veľmi blízkeho človeka.


Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. jarmi,
    tak to ta vobec nemusi mrziet,klamstva,vydieranie,facky,manipulovanie,sledovanie,naburavanie sa do sukromia,co viac by si este potrebovala na potvrdenie toho,ze takeho cloveka vo svojom zivote nepotrebujes?usetril ti pracu a nemusela si nastavovat ignoraciu v komunikacnych kanaloch ty sama:-)
    publikované: 05.04.2012 16:15:59 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014