Farebné smetisko Ideí

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stratené MIAU

Starosti s vymýšľaním darčeka pozná asi každý z nás. Najjednoduchšie by bolo zrušiť všetky sviatky a bolo by o starosť menej. Ale je to starosť, či skôr radosť niekoho obdarovať?

Pozerať do kalendára a pamätať si kto, kedy, čo oslavuje. Sú to tzv. príjemné starosti, aspoň pre mňa. Preto sme sa kamarátke rozhodli na narodeniny darovať niečo čo ju poteší nie len raz, ale hneď desaťkrát a po celý rok. Čo tak predplatné ženského časopisu? Originálny nápad s trošku komplikovanejším naplnením.

Áno, stálo to viac námahy ako zájsť do jedného obchodu, ale na druhej strane stačilo mať internet ,,po ruke“.

Po nájdení toho správneho časopisu, sme napísali do redakcie o akú vec ide, že objednávateľ nebude tá istá osoba ako príjemca a po prevode peňazí sme si naivne mysleli, že všetko bude v poriadku. Dokonca po obdržaní potvrdenia o zaplatení sme si boli istí, že sme to super vymysleli. Už len počkať na reakciu oslávenkyne.

Po zablahoželaní sme jej povedali o darčeku, aby sa nezľakla, keď nájde v schránke časopis s jej menom. A čakali sme, a čakali...a v podstate čakáme dodnes, pretože darček záhadne neprišiel.

Včera som napísala do redakcie, že sa chceme informovať o posielaní predplatného. Čo ma prekvapilo, bola reakcia z časopisu. Hneď overili odoslanie a aj adresu. Všetky údaje boli v poriadku a časopis sa im spätne nevrátil, takže bol doručený. Len do čích rúk.

Ostala som v nemom údive, keď som si v e-maily prečítala vetu: ,, Posielame jej toto vydanie nanovo a pevne veríme, že tentokrát jej časopis príde v poriadku.“ Samozrejme som ostala prekvapená, pretože v dnešnej dobe sa málokedy, skôr výnimočne, stretnete s ochotou ľudí riešiť problém a chcieť pomôcť.

Dnes som zvedavá, ako to všetko dopadne. Či sa náš originálny darček konečne dostane do tých správnych rúk, alebo budeme musieť každý mesiac striehnuť pri schránkach a čakať....


Okolo nás | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014